Специални отличия

1. Зелен сертификат

GreenCertificateЗа първи път най-добре представилите се компании в Националния конкурс на b2b Media ще получиха не само статуетка и грамота, но и специален "Сертификат Зелена компания".

Той беше предоставен на всички дружества, които покриват критерии за участие и са попълнили онлайн въпросника в посочения срок - от 25 април 2016 г. до 26 май 2016 г.
2. Специални награди

Най-добрите компании получават грамота и статутка, а някои ще бъдат отличени и със специалните награди на журито и публиката:

  • Награда: "Принос към зелената идея"

  • Награда: "Зелена иновация"

  • Награда: "Устойчиво развитие за „зелена” икономика"

  • Награда: "Безхартиен офис"

  • Награда: "Зелена медия"
  • Награда: "Зелено перо"

  • Награда: "Специална награда на Европейската седмица на мобилността" -  Наградата се присъжда от "Европейска седмица на мобилността" за принос към по-чиста градска среда, към разумно придвижване и активен начин на живот.

  • Награда: "Зелена личност" - награда на публиката


Носител на престижния приз "Зелена личност" за миналата година беше Ралица Касимова, главен кординатор в мрежата на Хранкооп и Фермерски пазари.

Наградата е предназначена за личност, която е допринесла за популяризиране и налагане на „зелената идея“ в обществото.

3. Условия за присъждане на специалните отличия

Всички компании, попълнили въпросника избират една от официалните категории на конкурса. Присъждането на специалните отличия е в компетенциите на журито и се преценява на база предоставената информация от кандидатстващите дружества в апликационната форма. Всяка кандидатура може да бъде допълвана със снимков и друг доказателствен материал на email:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Кандидатури извън регламентирания срок не се допускат и не се оценяват.

Отзвук

Националният конкурс за зелени компании награди BTV Media Group за "Зелена медия"

Зелена медия

ОТЛИЧАВАТ НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ - AGRO TV

agrotv1

b2b Media връчи Зеленото перо на Живко Константинов от Nova TV

ntv