Председател и членове


Председател

nmarinovaНадя Маринова  гл. редактор на b2b Mediа.

Основател на b2b Media, b2b Magazine, biolife.bg, Manifesto.bg, b2b Legal. Инициатор на конкурса “Най-зелените компании в България”, международната конференция “Индустрия и иновации”, “Smart buildings, Smart cities, Smart economy”, наградите Sky Stars и много други национални и международни събития. Мениджърският й опит в областта на медиите включва престижни позиции, като гл. редактор на Darik Radio Burgas, зам. главен редактор на в -к “Пари”, директор икономически предавания на TV Bulgaria On Air и Re:TV, гл. редактор на предаването “Оригиналът” по ТВ 7 и др.

Надя е с юридическо и журналистическо образование, както и диплома от London School of PR. Завършила е множество специализации по PR and reputation management, Crisis Management, Media Evaluation, Corporate identity, Brands and brand management, с диплома по “Investigative Business Reporting”.

Надя има над 15-годишен опит областта на медии, ПР, комуникации и управлението на телевизионни и радио програми, продукции, печатни издания, онлайн медии, продажби и маркетинг на национално и регионално ниво.

Членове на журито


bstefanovБорислав Стефанов има бакалавърска степен по бизнес администрация от Американския университет в България, магистратура по международен мениджмънт от Regents Business School, Лондон и МВА от Harvard Business School, Бостън. Работил е в „Даймлер-Крайслер” в Дубай, в Boston Consulting Group в Москва. Бил е директор продажби и развитие на „Лада Имидж”. От 2009 - 2013 г е изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции. От 2014 е директор в GlobeCap Investment,  българско дъщерно дружество на инвестиционен фонд от Саудитска Арабия.

ngulabovАрх. Николай Гълъбов
- председател на Комисията по международна дейност и евроинтеграция към КАБ, а от Май 2012 и зам. – председател на Камарата на архитектите в България. Член на Управителния съвет на Архитектурния Съвет на Европа, 2011 - 2013. Наблюдаващ и координиращ дейността на работните групи: „Околна среда и архитектура”, „Урбанизъм“ и „Жилищна политика“ към АСЕ.


mstefanovaМарина Стефанова е член на журито за трета поредна година. Тя е директор „Устойчиво развитие“ в Българската мрежа на глобалният договор на ООН. Носител на приза “Най – зелена личност” в националния конкурс “Най – зелените компании в България”.
kdilrimpleКийт Далримпъл има магистърска степен по бизнес администрация от колежа Babson и бакалавърска степен в същата специалност от университета в Масачузетс. Той започва своята кариера с частни кленти и работи за институции като CIBC Oppenheimer, Tucker Anthony и RBC Dain Rauscher. В момента е ръководител на Dalrymple Finance LLC, независима фирма за инвестиционни проучвания и консултации. Неговото мнение е цитирано в множество публикации на Financial Times, Wall Street Journal и New York Times. Кийт Далримпъл има 15 години опит в сферата на финансовите услуги, заемайки различни позиции в сферата на инвестиционните финанси.  

azaharievАрх. Ангел Захариев - съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) – Еразмус Университет, в Ротердам, Холандия. От 2003 г. до 2007 г. е редовен докторант към катедра “Градоустройство” на Архитектурния факултет на УАСГ. През 2005 г. заедно с арх. Асен Милев основават архитектурно бюро А и А Архитекти ООД. В професионалната си практика е ръководил проектирането на мащабни инвестиционни проекти като Бизнес Парк София, Капитал Форт, Резиденшъл Парк София, Актив-Галакси.  

eganchevaАдв. Жени Ганчева - дипломиран магистър по право в Софийски университет Св. Климент Охридски.  Член на Софийската адвокатска колегия. Експерт с дългогодишна практика в сферата на интернет правотo, нелоялна конкуренция, закрила на интелектуална собственост в интернет, правни въпроси в електронните спортове и видеоигри, онлайн сигурност и защита на личните данни. Консултира компании и инвеститори, стартъпи, професионалисти и уеб ентусиасти при реализацията на проекти в интернет. Съветва онлайн предприемачи при изграждането на успешни онлайн бизнес модели. Автор на статии в правни списания, онлайн медии и в 1Legal.Net/Blog. Лектор във форуми за е-търговия и онлайн бизнес.

iivanov
Инж. Иван Иванов - председател на БАВ. Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иванов е член на Управителния съвет на Европейската федерация на националните асоциации по ВиК услуги (EUREAU) и Фондация Европейската бенчмаркинг корпорация (EBC Foundation). Представител е на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) в Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Околна среда 2014 – 2020 г.“.Изпълнителен директор е на сдружение „Индустриален клъстер подземна инфраструктура” (ИКПИ). Инж. Иванов завършва Френската гимназия в столицата и Химико-технологичния университет (ХТМУ). Магистър е по бизнес администрация от Франкофонския институт по администрация и управление (IFAG) в София и от Американския университет в България (AUBG). Специализира във Висшия национален институт за химични технологии (ENSIGC) в Тулуза, Франция. Зает е във ВиК сектора от 1999 г. като 11 години работи в „Софийска вода” АД, където заема постовете главен секретар и прокурист.
 

Отзвук

Националният конкурс за зелени компании награди BTV Media Group за "Зелена медия"

Зелена медия

ОТЛИЧАВАТ НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ - AGRO TV

agrotv1

b2b Media връчи Зеленото перо на Живко Константинов от Nova TV

ntv